Kusinbesök

I söndags spelade vi fotboll. Vi brukar träffas ett stort gäng på söndagar och spela fotboll. En seriös tillställning med linjer, fotbollsskor, benskydd, målvaktshandskar och en domare med visselpipa. Jag fick vara domare då jag inte får springa så mycket än efter förlossningen. Barnen tycker att det är så roligt, och vi ser hur de utvecklas under sommaren som går. Igår var vi 7 stycken i varje lag, varav majoriteten är barn. Det blir mycket skratt och hojtande. Mamma var med som supporter och tog hand om Ludde samtidigt. Domaren fick passa på att amma i pauserna 😂
Kusin Steven följde med oss hem efter gårdagens match och sov kvar.

Nu på morgonen kom även kusin Alexander hit och hängde ett tag. Han och Lukas tog varandras händer och hoppade studsmatta. Det är så roligt att alla kusiner tycker så mycket om varandra oavsett åldersskillnad.
Det hann även bli lunchtid här medans dom var här, så vi tog hela gänget och gick ner till vår lokala pizzeria för att testa deras nyhet, langos. Älskar langos, och dessa var goda. Dock pizzeriaräkor på gott ändå. Barnen älskade det så det blev en mysig lunch med hela gänget.

På kvällen så dammade vi av mitt gamla Wii. Isabelle var hos sin farmor och farfar så det var bara jag, Josef och Lukas som spelade. Vinnarskallen kickade in lite, så jag kämpade hårt med att köra rockring 😂Vi hade väldigt roligt, kul med lite spel som gör att man inte bara sitter still.

You Might Also Like

Leave a Reply