Sunday Funday

Idag är det äntligen söndag igen, vilket innebär fotboll.

Nu har vi verkligen börjat bli ett stort gäng som träffas och spelar lite. Så roligt, och det är så mycket skratt. Man ser även barnens utveckling under sommaren, när de får spela mot tuffare motstånd. Lukas har blivit mycket modigare när han spelar i sitt lag och vågar ta bollen och stanna upp.

Vi kör 3×20 minuter i den vanliga matchen där vi delar upp så det är både vuxna och barn i varje lag. Sen är det fika och vattenmelon och gotta i pauserna som man får samla lite ny energi. Efter det brukar vi avsluta med en lite kortare match, dom vuxna mot barnen. Väldigt uppskattat hos barnen.
Jag har dock fått agera domare, men är lite sugen på att vara med och spela snart. Nu får jag ju börja springa lite, så snart är jag nog redo. Längtar 😄

Den här killen är ännu bara supporter och återhämtar sig i soffan efter dagens match 🙂 Det är så varmt ute så det är bara blöja som gäller. Nu ska vi börja plocka undan efter dagens match och förbereda oss inför nästa vecka som innebär skolstart för de två stora barnen.

You Might Also Like

Leave a Reply