Skolstart och värmebölja

Idag började skolan här i Borlänge. Det var två nervösa barn som jag skickade iväg i morse, en som ska börja åttonde klass och en som ska börja första klass. Igår så var vädret lite sämre (dvs det åskade och regnade men var fortfarande galet varmt) så då tog vi en shoppingdag och köpte lite nya kläder till skolstarten. Passade även på att äta lite lunch. En mysig dag med barnen.

Vi maxade dock sommarlovets sista dagar med att åka till stranden på måndagen. Barnen badade och jag och Ludvig hängde i skuggan under parasollet i flera timmar. Så härligt.

Värmeböljan drog verkligen in och när vi kom hem satt jag mig i skuggan ute och läste lite tidning. Det blåste så skönt från skogen så det blev lite svalare där. Älskar dessa sommarkvällar, man riktigt njuter av värmen.

You Might Also Like

Leave a Reply