En fjortonåring

I helgen fyllde Isabelle fjorton år.

Hon fick frukost på säng, paket och vacker sång på morgonen. Lukas valde 24 olika sorters glitter som present, stor risk för att det kommer att vara glitter i hela rummet framöver 😄

Sen blev det kalas för släkten hela eftermiddagen. Hon fick en ny Iphone som hon önskat sig och en massa annat smått och gott. Det var en nöjd tjej vilket är det som är viktigast. På soffan ligger det också en väldigt nöjd kille. Han gillar när det händer saker och det är mycket folk omkring.

Årets födelsedagstårta. Inte hembakad, utan vi köpte den på Coop. En godistårta, precis hennes typ av tårta.
Födelsedagen avslutades med enchiladas, allt efter födelsedagsbarnets önskan. Tacksamt, då det är så otroligt enkelt att slänga ihop. Man orkar inte med att laga hur avancerat som helst efter en hel eftermiddag med gäster. Man är lite trött 🙂

You Might Also Like

Leave a Reply