Säterdalen

I slutet av sommaren, strax innan skolstarten, så drog vi till grannstaden och besökte det populära Säterdalen. Det är som en stor lekplats, med matservering, glass, djur m.m. Vi köpte glass för att sedan promenera till andra sidan dalen och fäboden som är där. Snacka om att göra en miss, när vi kom till så såg vi att våffelbruket hade servering. Deras glassar är helt magiska, vi har ätit hos dom i Ludvika. Men nu hade vi redan smällt i oss massa glass så vi får ta det nästa gång.

Ludvig var med och nyfiken på vad det var för ställe.

Lekplatsen är stor, den minns jag från när jag var liten. Och rutschkanan går fort. Barnen sprang som tokar.

Det rinner en liten bäck genom dalen, tacksam att doppa fötterna i (och mer, om man heter Lukas). De har även en hinderbana som testades. Ett tips om man har barn och är i närheten av Säter. En väldigt mysig plats.

Idag är det onsdag, vilket innebär fotbollsträning. Annars är det en rätt lugn dag. Ska försöka hinna rensa lite i Ludvigs garderob, han växer så det knakar så mycket av kläderna är nu för små.

You Might Also Like

Leave a Reply