Fredag igen

Äntligen helg. Vaknade med en lycka i kroppen i morse. Vilket var väldigt skönt då Ludvig var uppe och åt två gånger i natt mot det vanliga en gång. Så jag trodde att jag skulle vara mycket tröttare. Men det var hur lugnt som helst.
Skickade iväg barnen till sina respektive bussar, satt mig med en kopp kaffe som doftade hasselnöt och åt frukost. Ludvig låg fortfarande och sov så jag kollade på honom genom kameran. Jag kände lugnet bara lägga sig över hemmet på morgonen. Magisk stund. Sekunderna innan är det nämligen fullt kaos, alla ska iväg och in i badrummet samtidigt. Det ska packas frukt och fika (Lukas går ut i skogen på fredagar och har då lite fika med sig) och självklart skulle han ha varm choklad idag.
Nu sitter jag och laddar för att gå på babymassage med Ludvig, sen ska vi hämta matkassarna som vi beställt på Coop inför helgen. Smidigt att slippa lägga tid på handling. Idag har jag även lovat att hämta Isabelle som annars måste vänta en timme på sin buss hem, vilket känns lite mycket på en fredag. Så jag tänker även passa på att hämta Lukas, dom slutar ungefär samtidigt, och åka och besöka ett av Borlänges äldsta kaféer, Almas. Blir ett mysigt avslut på skolveckan och en bra start på helgen.

I tisdags så firade vi mamma som fyllt 58 år. Hon hade beställt Sellnäsplanka, så himla gott. Den har inte ändrats i utformning sen jag var liten och vi åt den ofta då. Och jag minns att jag fullkomligt älskade den som barn, den var så himla festlig. Så det blev mycket nostalgi att äta den igen, och barnen tyckte precis som jag gjorde, att det var otroligt roligt sätt att få mat på. Så himla gott, och mycket mat så vi rullade nästan hem. Speciellt efter ett avslut med en rejäl ostbricka😄

You Might Also Like

Leave a Reply