Sjukling hemma

Idag är Lukas hemma och är förkyld. Blev det redan natten till igår, dock verkar det bara vara snorigt och på bättringsvägen. Så vi hoppas på att vi kan återgå till skolan imorgon.
Han har fått sin första läxa, en läsläxa. Vi ska strax ta tag i den och han ska få läsa högt för mig.

Grabbarna myser och lillebror är så nöjd att få hänga med brorsan. Dom tycker verkligen om varandra, syskonkärlek ❤️

Idag blir det en otroligt lugn dag, ingen fotboll i eftermiddag. Så vi ska bara hänga hemma städa lite och baka bröd.
Blommorna som syns i bakgrunden är faktiskt julstjärnor. Jag lät de blomma klart vid jul, tog bort blommorna och vips så hade jag två välmående bladväxter istället. De får vara kvar tills de byts ut mot nya julstjärnor vid advent. Är tydligen otroligt svårt att få dom att blomma om igen sen. Men jag är nöjd att jag kan njuta av dom så länge.

You Might Also Like

Leave a Reply