Hösten är här

Är den här nu? Hösten alltså. Mornarna börjar bli väldigt kalla och i morse hade vi världens dimma. Vi som brukar se bergen vid Romme Alpin såg knappt slutet på tomten. Jag älskar årstider, men samtidigt blir det lite vemod när något tar slut.

Igår tog jag och Lukas en promenad i det vackra vädret. Noterade då att grannarnas träd helt bytt till höstfärger. När hände det? Måste gått fort. Noterade även att åkrarna är nedklippta och allt är omhändertaget. Tydliga tecken på att miljön runt oss håller på att förbereda sig inför en ny årstid. Jaja, det är ju mysigt med tända ljus, härliga grytor och alla vackra färger. Och som Isabelle sa i morse, snart är det ju också Halloween. En rolig högtid 🙂

Jag och Ludvig har precis kommit hem från en träff med föräldragruppen. Han är helt slut och sover så gott, så jag passar på att äta lunch i lugn och ro. Ha en härlig onsdag!

You Might Also Like

Leave a Reply