Vabbruari på hösten

Inte ens denna gröna smoothie som jag tvingade i oss hjälpte. Nu så har även Ludvig och Isabelle blivit sjuka. De har ingen feber men är snoriga och hostiga. Ludvig sov väldigt oroligt i natt så vi är lite trötta här hemma idag. Lukas är dock tillbaka i skolan. De ska ut och plocka lingon idag, och få lunch i skogen. Jag skickade med honom en massa fika, lyxigt som han utbrast i morse när han såg sin packning 🙂

Igår var det även lill-lördag vilket vi “firade” med lite chokladpudding. Vi åt en god middag med lax och vitvinssås innan men avslutade med denna enkla klassiska efterrätt. Jag älskar den, tycker att det är så himla gott. Lukas också. Knappt så man vågar erkänna det då det är pulverpåse, men det finns knappt något som slår detta. Tror det är mycket nostalgi och barndom för mig. Igår garnerade vi med maräng och kinapuffar.
Ha nu en härlig torsdag och försök att hålla er friska.

You Might Also Like

Leave a Reply