Fredag och långa passtider

Äntligen fredag igen. Den här veckan har varit riktigt jobbig med förkylningar hit och dit, så nu ska det bli väldigt skönt med helg. Dock måste vi avboka babymassagen som jag och Ludvig skulle ha varit på. Han är fortfarande snorig och hostig.

Igår började jag och mamma att planera lite inför en eventuell resa till Spanien i höst. Kom då direkt på att jag måste skaffa pass till Ludvig, gick direkt in på deras hemsida och fick faktiskt tag på en tid redan ikväll. Tio i åtta, så vi får se hur enkelt det kommer bli att få Ludvig med på bild 🙂
Dock så insåg vi sen att väntetiderna för att få ut passet är helt galna nu. Vecka 48 (!) är de preliminärt att man ska få ut passet om man gör det den här veckan. Det är ju i början på december, så vi får se om vi lyckas ta oss iväg överhuvudtaget. Vi hade tänkt oss nu i oktober…

När man har sjukstuga så får man roa sig bäst man kan. Jag drog fram våran låda för pennor, började gå igenom alla pennor och kasta de som var dåliga. Vässade även alla färgpennor, så jag har till och med fått en blåsa på fingret. Snacka om känslig hud 🙂
Men nu ska alla pennor fungera och det ska vara fritt fram för barnen att rita.
Nu ska jag åka till Kupolen för att köpa lite presenter till helgens kalas och hämta matkassar. Ha en härlig fredag!

You Might Also Like

Leave a Reply