Mys

Dagarna hemma är just nu så mysiga. Jag och Ludvig har verkligen kommit in i en sorts vardag, där rutiner börjar komma på plats. Han är nu drygt fyra månader och det känns som att man verkligen börjar lära känna den lilla personen. Och nu efter att förkylning gett sig har han även börjat sova riktigt långa pass på natten. Somnar vid sju, halv åtta och äter inte förens vid tre-fyra på natten. Så tacksam.

Hur gullig kan man vara. Han somnar gärna i soffan, någon timme efter frukost. Då ligger han och myser och sen slocknar han.
Idag ska vi till föräldragruppen på BVC, hämta Isabelle som bara går halvdag i skolan och sen vänta in Lukas. Tänkte fixa lite fika och te och få barnen att göra läxorna. Kul att göra det till en mysig stund tillsammans. Lill-lördagsmyset skjuter vi nog på tills imorgon, hinner inte riktigt med idag då det är fotbollsträning.
Ha nu en härlig onsdag.

You Might Also Like

Leave a Reply