Fotbollshelg

Den här helgen har i stort sett bara bestått av kusinhäng och fotboll.

Vi började lördagen med att Lukas och Steven skulle mötas för första gången. Det gick hur bra som helst och man kunde riktigt se hur de tyckte att det var kul att vara ute på plan samtidigt.

Sen kom kusinerna hem till oss och vi tog med dom till höstmarknaden. De fick en varsin tröja/kepa och lyckan var total. Det åts också tiktok-glass, sockervadd och churros.

Självklart åktes det också en massa karuseller. Det var en riktigt lyckad dag. Killarna sov sen kvar och skrattade och busade till sent. På söndag morgon hörde jag hur de tassade ner för trappan kl 6. Morgonpiggt gäng. Helgen avslutades sen med att vi åkte och kollade på Brages match.

Idag så var det en liten person som vaknade redan 05:15 så jag är inte så pigg. Men det ska nog gå ändå, har varit förvånansvärt produktiv trots tröttheten. Har redan hunnit skjutsa pappa till tåget, handla, hämta paket och nu sitter jag i köket med en citron- och vallmokaka i ugnen. Vi ska ta med lite fika på avslutningen imorgon med mammagruppen.

Ha nu en härlig tisdag!

You Might Also Like

Leave a Reply