Hektisk onsdag

Idag är det en stressig dag. I alla fall om man jämför med de andra långsamma lugna dagarna som vi är vana med. Vi ska på föräldrakurs, utvecklingssamtal, fotbollsträning och skjutsa tonåringen. Men vi ska nog få ihop dagen ändå. Mamma har lovat att hoppa in och passa Ludvig medans vi är på utvecklingssamtal. Kommer kännas konstigt att göra något utan honom, men också skönt att kunna fokusera på en sak bara 🙂

Vi är nu även inne på dag två med lite sömn. Han sov lite längre i morse men krånglade och slumrade från halv fyra i morse. Man inser hur lyckligt lottad man är som har ett barn som sover bra i vanliga fall. Är verkligen inte gjord för sömnbrist 🙂
Inte Ludvig heller som det verkar. Han kämpade och kämpade för att nå grodan på bilden ovan, sen helt plötsligt var han alldeles tyst. Då hade stackarn somnat 😂

Ha en härlig lill-lördag

You Might Also Like

Leave a Reply